Twinkle Magazine

In augustus 2018 ben ik gestart met covers fotograferen voor Twinkle magazine, het enige vakblad voor webwinkeliers in Nederland. Voor Twinkle schiet ik voor elke editie van het magazine zowel een coverfoto als enkele aanvullende portretten bij het hoofd interview. Ik probeer bij het coverbeeld altijd iets van actie erin te brengen of een creatieve of humoristische inslag die een verwijzing geeft naar de core business van de gefotografeerde, zonder dat het er  te dik op ligt.

Iedere keer weer is het de uitdaging om in een uur tijd een beeld te creëren op een locatie die je nog niet kent, met een persoon die je nog niet kent, dat sterk genoeg is voor de cover, de aandacht trekt én ook past bij het bedrijf van de gefotografeerde. O ja, en ook het liefst een aantal verschillende waar uit gekozen kan worden. Een mega leuke uitdaging in mijn ogen als mensenfotograaf, want iemand snel ontspannen krijgen of zelfs buiten comfort zone laten stappen is hierin zeer belangrijk.

Via deze fotografie opdrachten ontmoet ik interessante ondernemers met mooie verhalen. Dat is in mijn ogen een van de tofste onderdelen van mijn werk in het algemeen en via Twinkle mag ik daar nog meer van genieten.