New Dutch Photography Talent 2014

Op facebook heb ik het al eens geplaatst, maar in mijn blog nog niet: dit jaar sta ik in het landelijk uitgegeven boek 'New Dutch Photography Talent 2014'!
Wat is dat dan denk je? In NL heb je GUP Magazine, een van de weinig serieuze fotografiebladen dat zich richt op het vrije werk van fotografen wereldwijd. Elk jaar maken zij een verzameling van de 100 beste opkomende fotografen in Nederland en in 2014 behoor ik daartoe. Dat vind ik heerlijk! Want het is een bevestiging dat je met je creatieve ontwikkeling de goede richting op gaat.

Ik sta in het boek met twee beelden uit mijn serie 'Opdat je zo blijft' en 'Op zoek naar authenticiteit'. Die vind je op deze website onder 'vrij werk'. Die eerste is een serie die ik heb gemaakt als afstudeerproject bij de Fotovakschool in Amsterdam. De persoonlijke en bijna intieme invalshoek is een stijl die ik de aankomende jaren graag wil doorontwikkelen. Ik ben al hard aan het nadenken wat ik ga maken om een waardig vervolgproject te creëren. Ik houd jullie hierover op de hoogte!

Ik ga nu nog een goed half jaar genieten van mijn titel 'New Dutch Photography Talent 2014'. Ondertussen zie je het af en toe op een flyer of kaartje van mij terugkomen :)