Verkoop je huis op een creatieve manier

Afgelopen week was ik met familie mee naar Bretagne. Niet enkel voor de lol, maar omdat mijn tante daar een appartement heeft dat al sinds 2012 te koop staat. Er kwamen te weinig geïnteresseerden op af en wij (mijn neef, vader en ik) moesten daar verandering in brengen. Ik was mee voor de fotografie, mijn neef als architect en mijn vader als techneut/ingenieur/klusser. Na wat afspraken met makelaars en een notaris blijkt dat ze in Frankrijk nog redelijk ouderwets werken. Jammer voor hen!

Het appartement is nog helemaal nieuw en kaal, met enkel een massief houten vloer en witte muren. Ik dacht: als je daar foto's van maakt hebben kijkers geen idee van de verhoudingen of formaten omdat ze geen referentie hebben van meubelen in de kamers. Daarom bedachten mijn neef en ik een creatieve oplossing: we zorgen zelf voor sfeer en verhoudingen en tekenen ze erin! 

We zijn tegen de muren gaan zitten alsof de meubels er al waren en deze werden later toegevoegd. Ik ben geen interieurfotografe van bedroep, maar zo zie je dat je met wat creativiteit en technische skills best een end komt! En nu maar hopen op veel kijkers!

Bekijk de website van mijn neef hier: www.stefanvannederpelt.com

creatieve interieurfotografie Just Justa fotografie