Mijn eerste huwelijk op Terschelling

Wat was dit een prachtig weekend! Vrijdag ging ik met de trein naar Harlingen haven om met de 'langzame' boot rustig naar Terschelling te gaan. Zaterdag 28 juni zou ik namelijk een trouwreportage maken van Judith en Wouter. Zij hadden mij gevonden omdat ik op dit blog een oproep had geplaatst dat ik zo graag eens op Terschelling een huwelijk wilde fotograferen. Dus dat werkt!
Mijn schoonouders hebben een huisje op Midsland, dus daar kon ik goed vertoeven en voorbereiden op de dag. Zaterdagochtend alles checken: heb ik extra batterijen vol; heb ik beide camera's; heb ik voldoende geheugenkaartjes; welke lenzen zal ik vooral gaan gebruiken en zet ik alvast op de body's? Nog even goed eten en drinken, en hup op de fiets naar het kerkje in West in de molenstraat om de aankomende mensen op te wachten. 

Heel Nederland zou slecht weer krijgen dus het was duimen voor een mooie dag. En dat kregen we!! Af en toe een wolk, maar verder zonnig en warm. Het was een ongedwongen huwelijk met vrolijke mensen, waarvan veel ook voor het eerst op dit mooie eiland. We begonnen in de kerk en ging met huifkarren richting Paal 8 (voor de kenners). Net het bos uit, op de rand naar de duinen stond een feesttent klaar voor een eerste stop met champagne en felicitaties. Daar wat mooie foto's in het dennebos gemaakt van het bruidspaar. Daarna gingen we door op de huifkarren richting strand en over het strand een goed uur verder naar Heartbreak Hotel - de strandtent bij Oosterend in jaren '50 stijl.

Ik heb mijn conclusie al snel getrokken: ik wil vaker huwelijken fotograferen op Terschelling! In 2015 heb ik er al eentje staan van Sander, ook een eiland liefhebber, net als ik. Dus heb jij plannen om je huwelijk op Terschelling te doen en zoek je een goede fotograaf die zelf een verblijfplaats heeft? Bel of mail mij gerust voor meer informatie.
Groeten, uw huwelijksfotograaf van Terschelling :)

Hier alvast een foto om een indruk te geven van deze mooie omgeving.
trouwfoto trouwreportage op Terschelling